Sök - Kategorier
Sök - Kontakter
Sök - Innehåll
Sök - Nyhetsflöde
Sök - Länkar
Sökning - Taggar
Search - J2Store
Våra armband och halsband är gjorda för dig som vill ha en häftigare vardagslook eller för dig som vill synas på festen. Med våra armband kan du känna dig tuff, men ändå avslappat skön när du hänger tillsammans med andra. Du är unik, våga visa det!
Armbanden finns i många olika modeller för att passa just dig. Välj något som känns tryggt eller något som sticker ut. 
Vi har försökt att göra ditt val så enkelt som möjligt genom att skapa ett antal kategorier så att det ska bli enkelt att hitta rätt modell.
Alla armband skickas frakt- och faktureringsfritt!

Armband & Halsband

 

Vi människor har smyckat våra armar och halsar ända sedan senare delen av stenåldern. önskan att känna sig vacker finns nedärvd i oss – i såväl kvinnor som män. Och visst får smycken oss att känna oss ännu lite vackrare? att smycka sig har genom åren haft andra symbolvärden och syften men idag smyckar vi oss i första hand för att känna oss vackra och speciella. Vi på armband och halsband säljer coola, tuffa och moderna armband och halsband i små unika serier. Ett armband från armband och halsband skall få dig att känna dig unik.

Här visar vi upp några av våra nya armband och halsband:

 

Övriga halsband

ÖVRIGA HALSBAND

I den här kategorin har vi samlat våra halsband med smycken av olika former och stilar. Ibland är det till och med flera kedjor till samma halsband.

Armband

ARMBAND

Våra armband är gjorda för dig som vill ha en häftigare vardagslook eller för dig som vill synas på festen. Med våra armband kan du känna dig tuff, men ändå avslappat skön när du hänger tillsammans med andra. Du är unik, våga visa det!

Armbanden finns i många olika modeller för att passa just dig. Välj något som känns tryggt eller något som sticker ut. 
 
Vi har försökt att göra ditt val så enkelt som möjligt genom att skapa ett antal kategorier så att det ska bli enkelt att hitta rätt modell.
 
Alla armband skickas frakt- och faktureringsfritt!

Brett armband i antiksilvermetall - ARM1171ROSAFYRKANTIG

Artikel nr ARM1127ROSAFYRKANTIG
174:- kr

Kors

KORS

För vissa av oss är korset en religiös symbol som uttrycker vår tro och övertygelse. För andra är ett kors en vacker ren form som vi gärna smyckar oss med. Oavsett orsaken till att du bär ett halsband med ett kors, så har vi flera smycken med den vackra symbolen.

Pärlor/Strass

PÄRLOR OCH STRASS

Utan att skryta tycker vi att våra armband är lite extra läckert utsmyckade. Vi kan verkligen det där med pärlor ochstrass! Kanske är det därför som det är så lätt att hitta strass armband just i vår webbshop. 

Välj mellan ett antal snygga modeller i läder eller metall. Du hittar armband i guld och silver samt flera olika färger och utformningar. Men alla har sin personliga charm och sitt unika mönster av pärlor som gör att man bara måste pröva dem. 
 
Våga prova dig fram och testa ett par olika strass armband från Armband och Halsband redan idag. Om du vill byta ditt armband eller lämna tillbaka det är det inga problem

Djursmycken

DJURSMYCKEN

Här har vi samlat våra halsband med djursmycken. Djur har en stark symbolik för oss människor. En tiger kan symbolisera styrka och smidighet medans halsband med en fjäril snarare leder tankarna till frihet och skönhet. En elefant kan kanske kännas trygg att ha på bröstet.

Halvädelstenar

HALVÄDELSTENAR

Här har vi samlat alla armband som är dekorerad med någon typ av halvädelsten.

Halvädelsten är en mineral, bergart eller annan sten som inte är så sällsynt som "äkta ädelstenar" men ändå har ett dekorativt värde som smycken eller prydnadsföremål. 

Det är framförallt det ekonomiska värdet som avgör vad som kallas ädelsten respektive halvädelsten. Det ekonomiska värdet grundar sig på tillgång och efterfrågan. 
 
En ädelsten skulle alltså kunna bli en halvädelsten och vise versa även om detta är mycket ovanligt. 

Någon exakt avgränsning mellan ädelstenar och halvädelstenar finns inte, och såväl geologer som gemologer anser därför att även halvädelstenar ska kallas ädelstenar.

Halsband

HALSBAND

Våra halsband är gjorda för dig som vill ha en häftigare vardagslook eller för dig som vill synas på festen. Med våra halsband kan du känna dig tuff, men ändå avslappat skön när du hänger tillsammans med andra. Du är unik, våga visa det! 

Halsbanden finns i många olika modeller för att passa just dig. Välj något som känns tryggt eller något som sticker ut. 
 
Vi har försökt att göra ditt val så enkelt som möjligt genom att skapa ett antal kategorier så att det ska bli enkelt att hitta rätt modell.
 
Alla halsband skickas frakt- och faktureringsfritt!

Shamballa - kul att veta

Kul att veta...:
Shamballa armband - inspirerade av Buddismen.
Det ligger en intressant historia bakom Shamballa armbanden. Shamballa tros vara en uråldrig energikälla som användes av tidig tibetansk civilisation. Munkarna tillverkade armband med pärlor av olika slag och förde över Shamballa-energin till dessa och gav till den som genomfört en andlig resa i ett kloster. Shamballa-armband symboliserar vitalitet, kärlek, inre styrka, kraft, sinne och balans. Liknande armband används idag av några av världens mest berömda kändisar.

Din trygghet:

  • Alltid fraktfritt
  • Alla smycken är nickelfria
  • Nöjd-kund-garanti
  • Inga extra avgifter